Meteen naar de content

TERUGBETALINGSBELEID

RETOURBELEID

We bieden een geld-terug-garantie binnen 30 dagen om de best mogelijke ervaring te garanderen. Als je niet tevreden bent met het product, neem dan onmiddellijk contact met ons op en we zullen het probleem oplossen. We accepteren geen retourzendingen na de periode van 30 dagen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en we betalen je geld terug.

HOE KAN IK EEN PROBLEEM MELDEN?

Vul gewoon ons contactformulier in of stuur een e-mail naar spacemagicreal@gmail.com met je bestelnummer. Zodra we het product hebben ontvangen en gecontroleerd, storten we het betaalde bedrag terug (het geretourneerde product moet intact en ongeopend zijn). De kosten voor het terugsturen van het product en alle bijbehorende kosten zijn voor rekening van de klant.

WAT GEBEURT ER ALS IK DEFECTE/DEFECT GELEVERDE/BESCHADIGDE PRODUCTEN ONTVANG?

Als je defecte, verkeerd geleverde of beschadigde producten ontvangt, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer, foto's van de producten en eventuele informatie over hoe uw bestelling is geleverd bijvoegt. In overeenstemming met onze 'Geld Terug Garantie' proberen we het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING WIJZIGEN OF ANNULEREN?

Als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via spacemagicreal@gmail.com. Vermeld uw ordernummer en de wijziging en/of annulering die u wilt doorvoeren. U ontvangt een bevestiging van de procedure. Bestellingen die al zijn ingepakt of verzonden, kunnen niet worden gewijzigd of geannuleerd.

 

Materialen

We selecteren zorgvuldig materialen van de hoogste kwaliteit.

Marktleider.

Meer dan 50.000 schoenen wereldwijd verkocht.

30 dagen geld-terug-garantie

Het bestellen bij FootSpecialâ„¢ is 100% veilig! Als om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op en wij zullen het volledige bedrag terugbetalen.