Meteen naar de content

TERUGBETALINGSBELEID

TERUGBETALINGSBELEID

Wij bieden een 30 dagen geld terug garantie om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft. Als u niet tevreden bent met het item, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen uw probleem oplossen. Wij accepteren geen retourzendingen na de periode van 30 dagen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en u krijgt uw geld terug.

HOE MELD IK EEN PROBLEEM?

Vul gewoon ons contactformulier in of stuur ons een e-mail naar magicalshoeofficial@gmail.com met uw bestelnummer. Zodra wij het product hebben ontvangen en gecontroleerd, storten wij het betaalde bedrag terug. (Het geretourneerde product moet onbeschadigd en ongeopend zijn.RETOURT De klant is verantwoordelijk voor het verzenden van het geretourneerde artikel en de bijbehorende kosten.

WAT ALS DE ONTVANGEN GOEDEREN DEFECT/VERKEERD/BESCHADIGD ZIJN?

Als u defecte, verkeerde of beschadigde goederen hebt ontvangen, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op. Vergeet niet uw bestelnummer, foto's van de artikelen en alle informatie over de ontvangst van het pakket mee te sturen. In overeenstemming met onze "Geld Terug Garantie" zullen wij ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING WIJZIGEN OF ANNULEREN?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op als u uw bestelling op magicalshoeofficial@gmail.com wilt wijzigen of annuleren. Vergeet niet uw bestelnummer en de gewenste wijziging en/of annulering aan te geven, u ontvangt een bevestiging van de procedure. Bestellingen die al verpakt of verzonden zijn kunnen niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

Materialen

selecteren we zorgvuldig materialen van de hoogste kwaliteit

Marktleider

Meer dan 100.000 schoenen wereldwijd verkocht

30 DAGEN GELD-TERUG-GARANTIE

Bestellen bij ShoeMagicsâ„¢ is 100% veilig! Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, neem dan contact met ons op en wij geven u het volledige aankoopbedrag terug